Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Κρατάμε την ομοψυχία και τον κοινό προσανατολισμό”

Καμπερίδης: “Κρατάμε την ομοψυχία και τον κοινό προσανατολισμό”

Στα εύκολα καλάθια που έχασαν οι παίκτες του Άρη απέδωσε την ήττα από τον Ιωνικό στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Σάββας Καμπερίδης. Παράλληλα, ο τεχνικός των Κίτρινων βρήκε και θετικά από το ματς, όπως η ομοψυχία και ο προσανατολισμός, στοιχεία τα οποία δεν υπήρχαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για μια δεύτερη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει ποιότητα και καλή κατεύθυνση. Τον κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ, συνήθως ξεπερνάει τους 80 πόντους αλλά έμεινε στους 68 σήμερα.

Είχαμε την αμυντική συνέπεια που έπρεπε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ από ένα σημείο και μετά γιατί στην πρώτη περίοδο δεν ήμασταν καλά. Δεν καταφέραμε να πάμε καλά στο σκορ, μπροστά χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και νομίζω αυτό ήταν που καθόρισε το αποτέλεσμα.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι παίξαμε με ομοψυχία, είχαμε κοινό προσανατολισμό κάτι που δεν συνέβαινε στα προηγούμενα ματς. Ευτυχώς οι παίκτες κατάλαβαν ότι μόνο λειτουργώντας ως «ένα» μπορούμε να βλέπουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να κάνουμε τις νίκες που πρέπει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του …