Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Δύο παιχνίδια χωρίς… αύριο»

Καμπερίδης: «Δύο παιχνίδια χωρίς… αύριο»

Καμπερίδης

Ο Άρης υπέστη ακόμη μία ήττα αυτήν τη φορά από τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σάββας Καμπερίδης, μετά το ματς σημείωσε ότι πλέον έχουν μπροστά τους δύο παιχνίδια χωρίς… αύριο, με τη νίκη να είναι επιτακτική.

Αναλυτικά:

««Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, στόχος ήταν να μη δεχθούμε εύκολους πόντους και νομίζω σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή που είναι παιχνίδια δίχως αύριο για εμάς. Θα πρέπει να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να ξεκολλήσουμε από τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Μακάρι να είχαμε και τον κόσμο στο πλάι μας. Ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι αθλητές του μπάσκετ στις άλλες κατηγορίες που ζουν από αυτό και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση, είμαστε δίπλα τους.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να παίξουνε οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς. Είναι τέτοια η φύση του αθλήματος που όποιος παίζει πρέπει να δίνει την ψυχή του και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ως δικαιολογία τις απουσίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Κάουαν και τα άλλα ρεκόρ του Άρη

Μπορεί να έχασε για μία ασίστ το double-double, ωστόσο ο Άντονι Κάουαν κατάφερε κάτι σημαν…