Κεντρική Basket League Άρης KAE Άρης: “Ευχαριστούμε τον κόσμο για την εντυπωσιακή του ανταπόκριση”

KAE Άρης: “Ευχαριστούμε τον κόσμο για την εντυπωσιακή του ανταπόκριση”

anakoinosi

Για εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της για οικονομική ενίσχυση μέσα από την διάθεση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων έκανε λόγο η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωση της, ευχαριστώντας τους και καλώντας και άλλους να βοηθήσουν.

Αναλυτικά:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας, για την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση στο κάλεσμα για την ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ, από την πρώτη κιόλας μέρα διάθεσης των εισιτηρίων στήριξης. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας πάρα πολλές φορές και το ίδιο πράττει και σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λόγω και της πανδημίας.

Η συμπαράσταση ήταν άμεση και ευελπιστούμε πως θα δημιουργηθεί ένα ρεκόρ πίστης και αφοσίωσης, με τη συνδρομή ανθρώπων, που αγαπούν την ομάδα και τη βοηθούν να βρει λύσεις στα προβλήματά της.

ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΙΣ!

Σας υπενθυμίζουμε πως όποιος επιθυμεί να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ, μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τη VIVA (στο εξής linκ: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/dipla-sou-panta-egw/) εισιτήρια στην τιμή των 5 και 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων στήριξης θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων των «κίτρινων» στη φετινή Basket League».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…