Κεντρική Διεθνή Η νέα ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου

Η νέα ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου

Sotiris Manolopoulos

Κεραυνός εν αιθρία στον Διαγόρα, αφού παρελθόν αποτελεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α.Ε.Κ. Λάρνακας!

Αποδυναμώνεται αισθητά ο ”γηραιός” που είχε ”χτίσει” τη φετινή ομάδα πάνω του…

Η βόμβα έσκασε, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Διαγόρα. Ο 34χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας και πλέον εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, υπάρχει μεγάλο θέμα στο «γηραιό», ο οποίος αποδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό. Το πρόβλημα πλέον για τον ”γηραιό” είναι τεράστιο, αφού είχε βασιστεί σε μεγάλο βαθμό πάνω του και τώρα αποδυναμώνεται απίστευτα. Όπως είναι εύλογο, στον Διαγόρα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για το γεγονός αυτό, αφού όλη η φετινή προσπάθεια έγινε με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Παρά το γεγονός ότι τον… πολιόρκησαν αρκετές ομάδες, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος επέλεξε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας για να τη βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ με ύψος 2.08 και ικανότητα και στο μακρινό σουτ ξεκίνησε την καριέρα του από τη ΧΑΝΘ για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ από το 2003 έως το 2007. Έπειτα πέρασε από την Ισπανία όπου αγωνίστηκε στις ακόλουθες ομάδες: Μαγιόρκα, Παλένσια και Βίγκο ενώ στο μεσοδιάστημα της χρονιάς του 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ. Από το 2009 έως το 2011 “μετακόμισε” στη Ρόδο όπου έπαιξε για τον Κολοσσό Ρόδου ενώ τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στο Περιστέρι. Τη χρονιά 2012-2013 αποτέλεσε μέλος της Καβάλας και την επόμενη χρονιά (2012-2013) του Ίκαρου Χαλκίδας.

Το 2014 επέστρεψε στον Κολοσσό Ρόδου όπου έμεινε έως το 2016. Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στα Τρίκαλα ενώ την ακολούθησαν η Κύμη και ο Ήφαιστος Λήμνου. Φέτος ξεκίνησε στον Διαγόρα, αλλά τωρα θα συνεχίσει στην Κύπρο και στον ”γηραιό” υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ προβληματισμός για την επόμενη μέρα…

Πηγή: 12sport.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…