Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκίκας: “O Ιωνικός μπορεί να κάνει ζημιά, θέλει συγκέντρωση το ματς”

Γκίκας: “O Ιωνικός μπορεί να κάνει ζημιά, θέλει συγκέντρωση το ματς”

gkikas 1

Η ΑΕΚ μετά την νίκη και την πρόκριση της στην επόμενη φάση του BCL, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Ιωνικό. Ο Νίκος Γκίκας, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι είναι επικίνδυνη ομάδα οι Νικαιώτες, και για να φτάσει η ομάδα του στην νίκη απαιτείται συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,

Εύχομαι καταρχήν να είναι όλος ο κόσμος καλά… Η ανθρωπότητα εξακολουθεί να περνά δύσκολα και πρέπει όλοι μας να επιμείνουμε στα μέτρα πρόληψης και ασφαλείας, που μας λένε οι ειδικοί, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στην κανονικότητα. Είναι ευχάριστο, που τα πράγματα σ’ αυτή τη φάση δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα από υγειονομικής άποψης.

Αγωνιστικά, είχαμε-έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα, που συνδυάστηκε μ’ ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στη Λευκορωσία, όπου αντιμετωπίσαμε τη Τσμόκι Μινσκ για το Basketball Champions League.

Κερδίσαμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς φτάσαμε στην επίτευξη του πρώτου στόχου για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Πλέον, κοιτάμε μπροστά και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.

Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την Ευρώπη για λίγο και να εστιάσουμε όλη μας την προσοχή στο Πρωτάθλημα. Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Ιωνικό, μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Διαθέτει ρόστερ με καλούς παίκτες και έχουμε δει ότι παλεύει όλα τα ματς.

Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα με την έναρξη της αναμέτρησης, να είμαστε σοβαροί στην άμυνα και την επίθεσή μας, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και πιστεύω, ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…