Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκίκας: “Ήμαστε αποφασισμένοι να μπούμε με το δεξί στο 2021”

Γκίκας: “Ήμαστε αποφασισμένοι να μπούμε με το δεξί στο 2021”

gkikas 1

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (2/1 20:00) τον Κολοσσό με τον Νίκο Γκίκα να τονίζει ότι άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να μπουν με το δεξί στο 2021. Παράλληλα, ο γκαρντ των Κιτρινόμαυρων, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, έκανε ειδική αναφορά στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας της Ρόδου.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα. Το 2020 αποδείχτηκε μία δύσκολη χρονιά για όλους μας, με δοκιμασίες που τις αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά. Ελπίζω το 2021 να είναι διαφορετικό, αισιόδοξο, με περισσότερα χαρμόσυνα γεγονότα και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Αγωνιστικά, το 2020 δεν έκλεισε όπως θα θέλαμε, καθώς ηττηθήκαμε από το Λαύριο, την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα χρονιά και είμαστε όλοι αποφασισμένοι γι’ αυτό.

Υποδεχόμαστε τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ. Ο Κολοσσός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Άρη. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με παίκτες που αν δώσεις χώρο μπορούν να προκαλέσουν αρκετές ζημιές και θα χρειαστεί επιπλέον προσοχή μιας και παίζουμε στην έδρα μας.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη, με την οποία θα ξεκινήσουμε θετικά το 2021. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση, η οποία θα μας ανεβάσει τη ψυχολογία ενόψει του κρίσιμου αγώνα που έχουμε μπροστά στο Basketball Champions League, με αντίπαλο τη Χάποελ Χολόν, στο Ισραήλ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…