Κεντρική A2 Γκαγκαλούδης: “Ο εμετός και η αηδία σε όλο της το μεγαλείο…”
A2

Γκαγκαλούδης: “Ο εμετός και η αηδία σε όλο της το μεγαλείο…”

Γκαγκαλούδης, Μαρούσι

Σε νέο ξέσπασμα μέσα από τα social media προχώρησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μετά την νέα απόφαση για παράταση στο άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ο γκαρντ του Αμαρουσίου σχολίασε με άκρως καυστικό τρόπο την θεωρία ότι “η μπάλα είναι μέσο μετάδοσης του ιού” λέγοντας ότι “στην Α1 που δεν έχετε κλείσει δεν παίζουν με μπάλες αλλά με καρπούζια και δεν έχουν επαφή οι παίχτες απλά βαράνε σουτ από το ένα καλάθι στο άλλο με σειρά…”.

Αναλυτικά:

“Ο εμετός και η αηδία σε όλο της το μεγαλείο… Μολις κατάλαβα μετά από 30 χρόνια στο μπάσκετ βάση της ενημέρωσης από την κυρια απιθανη που ούτε το όνομα της δεν θέλω να αναφέρω ότι στο μπάσκετ υπάρχει πρόβλημα με την επαφή και ότι η μπάλα είναι μέσο μετάδοσης.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κυρία μου γτ μετά από 30 χρόνια τώρα κατάλαβα ότι στην Α1 που δεν έχετε κλείσει δεν παίζουν με μπάλες αλλά με καρπούζια και δεν έχουν επαφή οι παίχτες απλά βαράνε σουτ από το ένα καλάθι στο άλλο με σειρά… Με λένε Γιάννη Γκαγκαλουδη και δηλώνω ΗΛΗΘΙΟΣ που τοσα χρόνια δεν το είχα καταλάβει και νομίζα ότι παίζαμε με επαφές και μπαλίτσα… Είστε για γέλια ρε… Είστε για κλάματα.. Τι λέτε ρε άσχετοι???????? Τι λέτε ρε ανίκανοι!??? Ως πότε θα παίζετε με τις ζωές μας????? Με τις οικογένειες μας????? Ρε πάτε καλά!????”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 ανδρών: Τρίτων-Ψυχικό στο ERTFlix

Η αναμέτρηση της Α2 ανδρών ανάμεσα στον Τρίτωνα και το Ψυχικό που θα στείλει μια απο τις δ…