Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Αυτό που παίζουμε δεν είναι μπάσκετ, από θαύμα κερδίσαμε”

Γιατράς: “Αυτό που παίζουμε δεν είναι μπάσκετ, από θαύμα κερδίσαμε”

makhsgiatrass e1654506719514

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Προμηθέα επί του Λαυρίου ο Μάκης Γιατράς. Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε ότι αυτό που παρουσιάζουν στο παρκέ οι παίκτες του δεν είναι μπάσκετ, ενώ απέδωσε την νίκη σε ένα μικρό… θαύμα.

Αναλυτικά:

«Να πω ότι έγινε ένα μικρό θαύμα. Δεν είχαμε άλλο τρόπο, χαμηλώσαμε το σχήμα. Μπορεί να βάλαμε 90 πόντους, αλλά αυτό δεν είναι μπάσκετ, κρατάω μόνο τη νίκη. Το Λαύριο δεν έκανε τυχαία οκτώ νίκες. Προσπαθούσαμε να παίξουμε ατομικά, αυτό δεν είναι μπάσκετ, δεν μας αντιπροσωπεύει, δεν μου αρέσει. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, είμαι στενοχωρημένος με το μπάσκετ που παίζουμε. Δικαιολογίες μπορεί να έχω χίλιες, δεν μας αρέσουν όμως. Οι νίκες σου δίνουν χρόνο.

Θέλουμε το μπάσκετ που παίζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πολλές φορές προσπαθούμε να παίξουμε κάτι και δεν το παίζουμε, δεν το θυμούνται τα παιδιά, υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Θα κρατήσω την αντίδραση στο τέλος, τη νίκη. Δεν κοιτάζω την βαθμολογία, με ενδιαφέρει να φτιάξω την ομάδα και όταν φτάσουμε εκεί που πρέπει, να διεκδικήσουμε αυτά που έχουμε στόχο. Ξεκάθαρα το κύπελλο είναι στόχος, αλλά πρέπει να γίνουμε ομάδα, κάθε μέρα κάτι γίνεται. Προσπαθούμε να στήσουμε την ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…