Κεντρική NBA Έσκασε η βόμβα: Στους Μπρούκλιν Νετς ο Τζέιμς Χάρντεν!
NBA

Έσκασε η βόμβα: Στους Μπρούκλιν Νετς ο Τζέιμς Χάρντεν!

james harden 2

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο ΝΒΑ με τον Τζέιμς Χάρντεν να αποχωρεί από τους Χιούστον Ρόκετς και να πηγαίνει στους Μπρούκλιν Νετς. Ο “Μούσιας” από πριν την έναρξη της free agency είχε κάνει σαφές ότι θέλει να αποχωρίσει από το Χιούστον, με πρώτη προτίμηση του να είναι η επανένωση με τον Κέβιν Ντουράντ, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να αποχωρήσει ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Η επιθυμία του τελικά έγινε πράξη με την ομάδα του προαστίου της Νέας Υόρκης να χτυπάει ξανά την πόρτα των Ρόκετς έχοντας το κατάλληλο πακέτο. Στο Deal εμπλέκονται και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Συγκεκριμένα, οι Νετς δίνουν τρία ντραφτ πικ πρώτου γύρου στο Χιούστον, καθώς και τον Κάρις Λεβέρτ, για να πάρουν τον μόνιμο πρώτο σκόρερ της κορυφαίας λίγκας του κόσμου, τον οποίο ωστόσο δίνουν στους Πέισερς για να πάρουν τον Βικτορ Ολαντίπο.

Στην πραγματικότητα για να ολοκληρωθεί το κόλπο γκρόσο της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν χρειάστηκε να αλλάξει το ρόστερ τεσσάρων ομάδων του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, στους Ρόκετς θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής οι Βίκτορ Ολαντίπο, Ντάντε Έξουμ, Ρόντιονς Κούρουτς, με το Κλίβελαντ να αποκτά τους Τόριαν Πρινς, Τζάρετ Άλεν, ενώ οι Πέισερς θα έχουν στο δυναμικό τους τον Λεβέρτ.

Μετά από αυτή την ανταλλαγή, και φυσικά αν όλοι είναι υγιείς, οι Νετς μετατρέπονται αυτομάτως σε μεγάλο φαβορί τουλάχιστον για τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας, με την “Big Three” τους να είναι άμεσα συγκρίσιμη με αυτές παλαιότερων ετών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…