Κεντρική Elite League Ελευθερούπολη: Οι διευκρινίσεις για τη κοινή ανακοίνωση των ομάδων

Ελευθερούπολη: Οι διευκρινίσεις για τη κοινή ανακοίνωση των ομάδων

thodoris tsiloulis eleutheroupoli

Η Ελευθερούπολη εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των ομάδων της Α2 (υπεγράφη από τις 14 από τις 16 ομάδες). Ο ΓΣΕ τονίζει ότι επιθυμεί την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«1.-Από χθες (12-01-2021) σε άρθρα ιστοσελίδων αθλητικού περιεχομένου αναρτήθηκε το υπόμνημα ομάδων της Α2 Εθνικής Ανδρών Καλαθοσφαίρισης, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας ομάδας.
Μετά την πρωτοβουλία κάποιων ομάδων, για την σύνταξη ενός κοινά αποδεκτού υπομνήματος από όλες τις ομάδες της Α2 που θα απευθύνονταν στην Ε.Ο.Κ., Π.Σ.Α.Κ. και Σ.Ε.Π.Κ., με σκοπό την έναρξη των διαδικασιών για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, το σωματείο μας στα πλαίσια της συλλογικής αυτής κοινής προσπάθειας, δέχτηκε να υπογράψει το κοινό αυτό κείμενο.

2.- Ωστόσο το υποβληθέν υπόμνημα δεν υπογράφηκε από όλα τα σωματεία, ως αρχικά πιστεύαμε ότι θα γινόταν.
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στις ομάδες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε όλες τις απαιτήσεις της επανέναρξης του Πρωταθλήματος, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν από την πανδημία. Πάγια θέση του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ είναι άμεση επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών Καλαθοσφαίρισης, όπως είχαμε αναφέρει και στο σχετικό μας έγγραφο τον παρελθόντα μήνα Δεκέμβριο 2020 σε ερώτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με την ομάδα μας να αναλαμβάνει από την πλευρά της, τα οποιαδήποτε μορφής έξοδα της αναλογούν για το σκοπό αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…