Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Δεν το… κουνάει από τη Ρόδο ο Γκόινς

Δεν το… κουνάει από τη Ρόδο ο Γκόινς

goins

Μετά από συζήτηση με το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση, αποφασίστηκε και από τις δύο πλευρές, ο Κένι Γκόινς να συνεχίσει κανονικά στον Κολοσσό, μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Κανονικά θα συνεχίσει στον Κολοσσό, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κένι Γκόινς, παρά τις «σειρήνες» που ήχησαν από την Παρτιζάν. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμερικανού φόργουορντ, τον τελευταίο καιρό με τους «θαλασσί», τον οδήγησαν στην… πόρτα της Παρτιζάν, που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 12sports, ο Γκόινς θα συνεχίσει κανονικά στον Κολοσσό, μετά από συνάντηση που έγινε με τους διοικούντες της ομάδας και το προπονητικό επιτελείο. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι προτιμότερο να παίξει στον Κολοσσό, ο οποίος τον έχει πραγματικά ανάγκη αυτό τον καιρό και έτσι ο Γκόινς θα παραμείνει κάτοικος Ρόδου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αυτή η είδηση είναι άκρως ευχάριστη για τους «θαλασσί», αφού ο Γκόινς έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοση του και σε συνδυασμό με την απόκτηση του Τάι Λόσον, ο Κολοσσός αναμένεται να είναι καλύτερος στη συνέχεια της Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…