Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χατζόπουλος: “Θετικά τα πρώτα μηνύματα, στόχος οι 500.000 ευρώ”

Χατζόπουλος: “Θετικά τα πρώτα μηνύματα, στόχος οι 500.000 ευρώ”

Θετική είναι η ανταπόκριση του κόσμου του ΠΑΟΚ μετά την δημοσίευση του βίντεο για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιθώριο του αγώνα του Δικεφάλου με το Περιστέρι ο Θανάσης Χατζόπουλος. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον στόχο των 500.000 ευρώ, την ανάγκη όλος ο σύλλογος να στηρίξει το τμήμα μπάσκετ, αλλά και στον Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο οποίος στηρίζει από την αρχή την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την παρουσία του στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Προσπαθώ να είμαι σε όλα παρών»

Για την ΑΜΚ: «Έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή από το καλοκαίρι και αφού έχουμε κάνει κάποιες προσπάθειες με δικά μας μέσα ήρθε η ώρα να απευθυνθούμε στον κόσμο. Η μετοχή κοστίζει 5 ευρώ και το μίνιμουν κατάθεσης είναι 10 ευρώ δηλαδή δύο μετοχές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια όλοι μαζί προσπαθούμε να σώσουμε το τμήμα του μπάσκετ. Ήρθε η ώρα όλοι μαζί ενωμένοι να σώσουμε το μπάσκετ».

Για τον στόχο που έχει τεθεί: «Ο στόχος είναι 500.000 ευρώ, αυτό θα είναι ένα καλό ποσό για να ξεχρεώσουμε κάποια παλιά χρέη και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Για το αν υπάρχει ανταπόκριση μέχρι στιγμής: «Από χθες που βγήκε το βίντεο έχουν έρθει πολλά μηνύματα στήριξης. Άνθρωποι που φέτος δεν μπόρεσαν να πάρουν διαρκείας στο ποδόσφαιρο μας λένε ότι θα δώσουν τα χρήματα σε μετοχές. Αν τα 20.000 διαρκείας της Τούμπας γίνουν μετοχές στο μπάσκετ τότε θα έχει επιτευχθεί ένας στόχος».

Για το από του αντλεί δύναμη να συνεχίζει την προσπάθεια: «Το κουράγιο έρχεται μέσα από την ψυχή και την αγάπη γι αυτή την ομάδα. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές και το θέμα είναι να τις ξαναζήσουμε».

Για το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει: «Αν παλεύουμε μόνοι μας θα πάρει πολά χρόνια, αν ενωθούμε όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεχρεώσουμε την ΚΑΕ».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Είναι πλήγμα για τις ομάδες, ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στον κόσμο του και τα εισιτήρια που δεν έχουμε φέτος είναι μεγάλο πλήγμα».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …