Κεντρική NBA Χάρντεν: «Το Χιούστον άλλαξε τη ζωή μου για πάντα»
NBA

Χάρντεν: «Το Χιούστον άλλαξε τη ζωή μου για πάντα»

harden vs nets

Με ένα μήνυμα στο λογαριασμό του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τους Χιούστον Ρόκετς ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έκανε μια ανάρτηση-μήνυμα προς τους οπαδούς των Ρόκετς, λίγο διάστημα πριν το ντεμπούτο του με τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο «Μούσιας» ευχαρίστησε τους οπαδούς των Τεξανών και συνολικά τον οργανισμό των Ρόκετς για τα 8 χρόνια και τους 3 μήνες που πέρασε εκεί.

«Τί μπορώ να γράψω; Ποιες λέξεις μπορούν να δείξουν το πώς νιώθω; Χιούστον με καλωσόρισες χωρίς εγγυήσεις. Με πίστεψες και αυτό άλλαξε τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου.

Αυτός ο οργανισμός και αυτή η πόλη μου έδωσαν περισσότερα από όσα θα μπορούσα να ζητήσω. Θα είμαι πάντα ευγνώμων γιατί με πιστέψατε πριν το βραβείο του MVP και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του ΝΒΑ.

Η πόλη άνοιξε την αγκαλιά της σε μένα σαν να ήμουν δικός τους και γι’ αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων. Έδωσα το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου για να δοξαστεί η πόλη. Θα είμαι πάντα ευγνώμων. Είναι κάτι παραπάνω από ένα αντίο. Ευχαριστώ για όλα!» ήταν το μήνυμα του Χάρντεν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…