Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης «Αντίο» με ρεκόρ από τον Μπράουν

«Αντίο» με ρεκόρ από τον Μπράουν

brown

Ο Τσαντ Μπράουν αποχαιρέτησε το Μεσολόγγι Baxi -όπως έκανε γνωστό ο Ντίνος Καλαμπάκος πραγματοποίησε την τελευταία εμφάνιση του- με ένα double-double, έχοντας 20 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ήταν η δεύτερη φορά στην οποία έφτασε σε μία τέτοια επίδοση αφού είχε 15 πόντους και 16 ριμπάουντ στον αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Αμερικανός σημείωσε το 20ό double-double της φετινής Stoiximan Basket League κι «έπιασε» στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας τον Βασίλη Καββαδά. Πιο ψηλά είναι ο Τζέιμς Ουέμπ με πέντε και ο Γιάννης Κουζέλογλου με τρία.

Έτσι το Μεσολόγγι Baxi έγινε η πέμπτη ομάδα με περισσότερα από ένα double-double. Η Λάρισα Bread Factory είναι πρώτη και με διαφορά, έχοντας έξι έναντι τεσσάρων του Άρη.

Όλα τα ριμπάουντ του Μπράουν ήταν αμυντικά. Είχε 12 για να ισοφαρίσει την κορυφαία φετινή επίδοση στην οποία είχαν φτάσει ο Βασίλης Καββαδάς στην 1η και ο Γιάννης Κουζέλογλου στην 9η αγωνιστική.

*Ο Μπράουν αποχωρεί όμως ο Τόντρικ Γκότσερ έκανε ντεμπούτο με το Μεσολόγγι Baxi επιστρέφοντας στη Stoiximan Basket League μετά το πέρασμα του από τον Κόροιβο και τον Ήφαιστο. Ο Αμερικανός γκαρντ συνδύασε την επάνοδο του στο ελληνικό Πρωτάθλημα με μία ισοφάριση κορυφαίας επίδοσης του σε αυτό. Είχε έξι ασίστ, επίδοση στην οποία έφτασε δύο φορές στη σεζόν 2016-17 με τον Κόροιβο στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Άρη και την Κύμη.

*Ο Αμερικανός γκαρντ με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 200 σε 56 αγώνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Ο Κέβιν Λάνγκφορντ μπήκε στην πρώτη 50άδα των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τις 115 και προσπέρασε τους Σάβο Τζιγκάνοβιτς και Ντράγκαν Τσέρανιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Χαρίλαος Τρικούπης: Δικός του ο Σιδηροηλίας

Κάτοικος Μεσολογγίου ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Η διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη με ανακοίνωση…