Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Άλεξ Άκερ: “Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι καλύτεροι με διαφορά”

Άλεξ Άκερ: “Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι καλύτεροι με διαφορά”

aker

Μπορεί να αγωνίστηκε στην χώρα μας και στον Ολυμπιακό για μόλις έναν χρόνο, ωστόσο οι φίλοι των Πειραιωτών έχουν μείνει χαραγμένοι στην μνήμη του ως οι καλύτεροι όλων. Ο λόγος για τον Άλεξ Άκερ, ο οποίος φόρεσε τα Ερυθρόλευκα την σεζόν 2006/07 και μιλώντας στο  ”Basketball Network” έκανε ειδική αναφορά στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά:

”Οι οπαδοί του Ολυμπιακού άφηναν το μυαλό τους έξω από το γήπεδο! Δεν έχω ξαναδεί φιλάθλους να μην κάθονται ούτε μία στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα. Φώναζαν συνέχεια, ακόμα και στα τάιμ άουτ, δεν σταματούσαν να τραγουδούν. Απλά έβλεπες κόκκινο παντού. Για να μην αναφέρω τις φωτοβολίδες, περνούσαν πάνω από το κεφάλι σου την ώρα που έπαιζες και έλεγες τι διάολο ήταν αυτό; Πετούσαν νομίσματα, τα έκαιγαν και τα πετούσαν, ήταν τρελό!

Έχω τρομερές ιστορίες από την πρώτη μου χρονιά ειδικά. Χειροκροτούσαν στο οτιδήποτε καλό έκανες. Αλλά γενικά αυτό που μου άρεσε ήταν όταν πηγαίναμε σε έδρες και ήμασταν το αουτσάιντερ το πόσο φώναζαν εναντίον σου οι οπαδοί. Αυτό με έκανε να ανατριχιάζω. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι οι καλύτεροι με διαφορά!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…