Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζενίτ – Μπάγερν 79-75 : Ανατροπή και νίκη για την ομάδα του Πασκουάλ

Ζενίτ – Μπάγερν 79-75 : Ανατροπή και νίκη για την ομάδα του Πασκουάλ

Γκουντάιτις κάρφωμα

Επιστροφή στις νίκες για την Ζενίτ Αγία Πετρούπολης, καθώς μετά την ήττα της από την Ρεάλ στην Μαδρίτη επικράτησε με 79-75 επί της Μπάγερν. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν πίσω στο σκόρ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο ήταν εντυπωσιακή στην τέταρτη περίοδο και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη, ολοκληρώνοντας ανατροπή 13 πόντων.

Η γερμανική ομάδα είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και κατάφερε να φτάσει την διαφορά κοντά στους δέκα πόντους 2 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου (30-38), διαφορά η οποία δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Η διαφορά πήγε για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (41-52), με τους Ρώσους να κάνουν την αντεπίθεση τους στα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου μειώνοντας στους 4 (56-60).

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι για γερά νεύρα στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο προβάδισμα και τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που γέλασαν τελευταίοι ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή, με το τελικό 79-75.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μπάρον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, ενώ 13 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Τόμας. Για την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι ξεχώρισαν οι Μπόλντγουιν και Ρέινολντς με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ επίσης 12 πόντους είχε ο Σίλεϊ.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 35-43, 56-60, 79-75

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…