Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβορας: “Πρέπει να μειώσουμε τις πνευματικές μεταπτώσεις”

Βόβορας: “Πρέπει να μειώσουμε τις πνευματικές μεταπτώσεις”

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να περάσει από το κλειστό του Πλάτωνα κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα στο Πρωτάθλημα κόντρα στον Ιωνικό, με τον Γιώργο Βόβορα να στέκεται στα νεκρά διαστήματα της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι στόχος είναι να μειωθούν στο ελάχιστο, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της εξέλιξης των νέων με την καθοδήγηση των παλιών.

Αναλυτικά:

«Μετά από μία διπλή και πολύ απαιτητική εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα και με μία ομάδα με πολύ ενέργεια, γιατί ο κόουτς Αγγέλου έχει αυτή τη φιλοσοφία, είμαι χαρούμενος γιατί και οι 12 παίκτες έπαιξαν με ενέργεια και θέληση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό είναι που θέλουμε να χτίσουμε.

Έχουμε κάποια κενά διαστήματα και στην Euroleague πρέπει να είσαι καλός για 40 λεπτά για να πάρεις τις απαιτούμενες νίκες.

Πρέπει να μειώσουμε τις πνευματικές μας μεταπτώσεις. Δεν πρέπει να μένουμε σε μία φάση. Η επίθεση είναι η επίθεση, αλλά η άμυνα πρέπει να είναι εκεί.

Είχαμε πει ότι θα ηγηθούν κάποια παιδιά που έχουν χρόνια στην ομάδα, αλλά όλοι θέλουμε μέσα από τη δουλειά που γίνεται να εξελιχθούν.

Είχα πει στους παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει εδώ πως η ελληνική λίγκα είναι μία σκληρή λίγκα, παρ’ όλο που έχει πέσει η ποιότητα τα τελευταία χρόνια. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν, τα κάνεις εσύ.

Δεν έχουμε την σταθερότητα που θέλουμε. Υπήρχαν παιχνίδια που μέσα σε πέντε λεπτά χάσαμε τον ρυθμό. Εγώ είμαι πολύ θετικός από την προσπάθεια που γίνεται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Στην αναζήτηση ακόμα για γκάρντ

Ενώ το τζάμπολ της Ευρωλίγκας πλησιάζει και είναι προγραμματισμένο σε μόλις οκτώ μέρες, ο …