Κεντρική Διεθνή Βατούτιν για Τζέιμς: “Δεν είναι εύκολος τύπος”

Βατούτιν για Τζέιμς: “Δεν είναι εύκολος τύπος”

vatutin

Την απάντηση του αναφορικά με το περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς και όσα ακούστηκαν στην συνέχεια έδωσε με δηλώσεις του ο Αντρέι Βατούτιν. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραδέχθηκε ότι ο Αμερικανός δεν είναι εύκολος άνθρωπος, ενώ αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν υπενθύμισε ότι η ομάδα δεν σχολίασε τίποτα, αλλά έδωσε απαντήσεις στο παρκέ με τις τέσσερις σερί νίκες της.

Αναλυτικά:

«Όταν είχαμε συμφωνήσει με τον Μάικ του είχα πει πως στις ΗΠΑ λένε πως η κακή φήμη έρχεται πριν από εσένα. Είχαν ακουστεί πολλά. Του είπα απλά ας συνεργαστούμε, ώστε εδώ η φήμη σου να είναι μόνο καλή. Δεν είναι εύκολος τύπος, αλλά δεν υπήρξε και κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. Ο καθένας σε μια ομάδα που είναι σε αυτό το επίπεδο ένα σύνολο φιλόδοξων επαγγελματιών, έχει τη δική του άποψη.

Δεν σχολιάσαμε τίποτα αν θυμάστε. Νικήσαμε τη Χίμκι και από εκεί και πέρα κάναμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο Μάικ επέστρεψε, αν και οι φήμες μας ήθελαν ακόμη και να λύνουμε τη συνεργασία μας ή πως ο Ιτούδης θα φύγει από την ΤΣΣΚΑ και η καλύτερη απάντηση από την πλευρά μας είναι οι συνεχόμενες νίκες. Πρέπει κερδίζεις κάτι από οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργείται σε μια ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να λειτουργεί η ομάδα ως ορχήστρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…