Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: “Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός”

Βασιλόπουλος: “Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός”

panagiotis vasilopoulos peristeri strasbourg

Το Περιστέρι, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες σε Basket League και BCL από Λαύριο και Στρασμπούρ αντίστοιχα, στρέφει την προσοχή του στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής (13/12) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα  του Περιστερίου τόνισε ότι οι Πράσινοι δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και έχει βρει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Προερχόμαστε από δύο κακές ήττες (Λαύριο και Στρασμπούρ) και μια πολύ άσχημη εμφάνιση στο Στρασβούργο για το Basketball Champions League. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα, το ξέρουμε αυτό, αλλά πρέπει να αφήσουμε την ήττα πίσω μας.

Οφείλουμε να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να μάθουμε από το κακό διάστημα που είχαμε, ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται απέναντι σ’ έναν Παναθηναϊκό που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Ο αντίπαλος μας παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, έχει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε»

Στην προσπάθεια που έκανε το Περιστέρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι του Β…