Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τουλάχιστον μέχρι τα Φώτα το SMS στο 13033

Τουλάχιστον μέχρι τα Φώτα το SMS στο 13033

Κλειστά μέχρι των Φώτων θα παραμείνουν σχολεία, εστίαση όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Παράλληλα, τόνισε πως ακόμα και αν ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής και τα κομμωτήρια, είναι δεδομένο ότι θα παραμείνουν τα SMS στο 13033.

Με SMS στο 13033 θα πηγαίνουμε για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια. Αυτό ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καθώς όπως τόνισε «θα παραμείνουν καθώς οι τομείς της οικονομίας που είναι κλειστοί παραμένουν πολλοί».

Παράλληλα, απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε άλλους νομούς μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως για αυτές τις 4 μέρες θα «εξετάσουμε αν θα ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ, ή θα μετατεθεί για λίγες ώρες αργότερα».

Συγκεντρωτικά, μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2020 έως 7 το πρωί παραμένουν κλειστά τα σχολεία η εστίαση η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια οι αθλητικές δραστηριότητες εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή όπως για παράδειγμα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Super League στο ποδόσφαιρο και της basket league στο μπάσκετ, τα χιονοδρομικά κέντρα. Επίσης παρατείνεται με την ίδια ημέρα και ώρα η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα ενώ εξακολουθεί να ισχύει απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα όπως εξακολουθούν να ισχύουν οι υφιστάμενες ρυθμίσεις για την τηλεργασία και την ατομική άσκηση έως τρία άτομα.

Πηγή: dikaiologitika

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/08)

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα της ημέρας:   …