Κεντρική NBA Του Χάρντεν τα… καμώματα! (pic, vid)
NBA

Του Χάρντεν τα… καμώματα! (pic, vid)

harden 2

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στο Χιούστον αναφορικά με την στάση του σουπερστάρ της ομάδας, Τζέιμς Χάρντεν μετά την απουσία του από την πρώτη προπόνηση των Ρόκετς. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο “Μούσιας” μετά την αποχώρηση των Ντ’ Αντόνι και Μόρεϊ, είχε εκφράσει τάσεις φυγής από την ομάδα, με τις φήμες για αίτημα του στην διοίκηση για ανταλλαγή ώστε να αγωνιστεί στους Μπρούκλιν Νετς να οργιάζουν.

Λίγο καιρό μετά, και συγκεκριμένα μετά την ανταλλαγή του Ράσελ Ουέστμπρουκ με τον Τζον Γουόλ, τα αμερικανικά μέσα ανέφεραν ότι όλα είναι καλά με τον Χάρντεν, και πως ο ίδιος ήθελε να παίξει με τον πρώην παίκτη των Ουίζαρντς.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Γουόλ ανέφερε ότι: «Με τον Τζέιμς μίλησα πριν λίγες ημέρες, μετά το trade μου εδώ. Θέλουμε τα ίδια πράγματα με τον Τζέιμς», θέλοντας να καθησυχάσει την διοίκηση της ομάδας.

Ωστόσο, ο μόνιμος πρώτος σκόρερ της λίγκας ξαναχτύπησε, καθώς ήταν απών από την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, δημιουργώντας εκ νέου ερωτηματικά αναφορικά με το αν είναι καλά με την παραμονή του στους Ρόκετς.

Βέβαια, ο ίδιος ο Χάρντεν φέρεται αλλά είπε στους Ρόκετς ότι σύντομα θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ωστόσο, σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, φαίνεται ότι ο “Μούσιας” παρόλο που δεν πήγε στην προπόνηση, πήγε σε στριπ κλαμπ το προηγούμενο βράδι.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι το αν ο “Μούσιας” είναι όντως ικανοποιημένος στο Χιούστον, οι τα… καμώματα του τις τελευταίες μέρες αποτελούν έναν πλάγιο τρόπο να εκφράσει την δυσαρέσκεια του και την… αδιαφορία του για την ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…