Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Το “ευχαριστώ” του Προμηθέα στον Αυγενάκη

Το “ευχαριστώ” του Προμηθέα στον Αυγενάκη

Ο Προμηθέας εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Λευτέρη Αυγενάκη για την απόφαση του να στηρίξει έμπρακτα το κύτταρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τα αθλητικά σωματεία της χώρας, σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία τόσο για την κοινωνία συνολικά, όσο και για το χώρο του αθλητισμού ειδικότερα

Η ανακοίνωση:

H Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Πατρών Προμηθέας εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στην Πολιτεία και τον εκπρόσωπό της, Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την απόφαση της να στηρίξει έμπρακτα το κύτταρο του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού, τα αθλητικά σωματεία της χώρας, σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία τόσο για την κοινωνία μας συνολικά, όσο και για το χώρο του αθλητισμού ειδικότερα. Η απευθείας επιχορήγηση, για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια, με την άμεση καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού είναι ιδιαίτερα σημαντική και δηλώνει το ενδιαφέρον της Πολιτείας για τον Αθλητισμό. Εξίσου σημαντική είναι και η απόλυτη διαφάνεια στις διαδικασίες με τη δημόσια ανάρτηση όλων των επιχορηγούμενων σωματείων με τα αθλήματα που καλλιεργούν και το ποσό που θα εισπράξουν.

Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας πως μέσα από αυτή την πρωτοφανή κρίση έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε δυνατότεροι. Πιστεύουμε πως με την αρμονική συνεργασία όλων όσων εμπλεκόμαστε στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό και την ουσιαστική συμπόρευση μας με στόχο την ανάδειξη της κοινής μας αγάπης θα μπορέσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να απολαύσουμε όλοι μαζί στα γήπεδα, τα στάδια, τα κλειστά γυμναστήρια και τις κερκίδες τις μοναδικές χαρές και συγκινήσεις που χαρίζει ο Αθλητισμός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας – Λάρισα 91-77 – Εύκολη νίκη για τους Πατρινούς

Ο Προμηθέας είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Λάρισα, της οποία και επικράτησε με 91-77 στην…