Κεντρική NBA To… γύρισε ο Τζορτζ για Ντοκ Ρίβερς: “Τρομερός προπονητής”
NBA

To… γύρισε ο Τζορτζ για Ντοκ Ρίβερς: “Τρομερός προπονητής”

paul george bubble 1 min

Αλλαγή στάσης 180 μοιρών έκανε ο Πολ Τζορτζ αναφορικά με τα όσα είχε δηλώσει για τον πρώην προπονητή του, Ντοκ Ρίβερς, χαρακτηρίζοντας τον τρομερό προπονητή.

Ο σταρ των Κλίπερς είχε κράξει ανοιχτά τον πρώην προπονητή του μιλώντας στο podcast «Road Trippin», για τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε την περσινή σεζόν, ενώ τον είχε φωτογραφήσει ως υπεύθυνο για τον αποκλεισμό από το Ντένβερ.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά το… γύρισε μιλώντας σε αμερικανικά μέσα, κάνοντας αυτοκριτική για τις περσινές του εμφανίσεις, και λέγοντας ότι ο Ρίβερς είναι τρομερός στην δουλειά του παρά τις διαφωνίες τους.

Αναλυτικά:

Δεν ήμουν ο εαυτός μου πέρυσι. Η περσινή σεζόν ήταν απαράδεκτη για εμένα, το ξέρω αυτό. Φέτος όμως αισθάνομαι καλά και σε εξαιρετική κατάσταση.

Όλοι ευθυνόμαστε για ό,τι έγινε πέρυσι. Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και δεν έπαιζα καλά. Ο Ντοκ (σ.σ Ρίβερς) είναι τρομερός στο να δημιουργεί κίνητρο, ένας τρομερός προπονητής. Δεν συμφωνούσα με όσα κάναμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβομαι.”

Ήθελα να ξεκαθαρίσω αυτό, επειδή πολλοί είπαν ότι δεν σέβομαι τον Ντοκ ή ότι ρίχνω πάνω του όλο το φταίξιμο γα τον αποκλεισμό, κάτι που δεν ισχύει. Φταίω και εγώ για ό,τι έγινε στον βαθμό που έχουμε όλοι ευθύνη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…