Κεντρική NBA To δράμα του Τάουνς: Έχασε την μητέρα του και άλλους έξι συγγενείς από κορωνοϊό
NBA

To δράμα του Τάουνς: Έχασε την μητέρα του και άλλους έξι συγγενείς από κορωνοϊό

NBA

Το χτύπημα του κορωνοϊού είναι τραγικό στην οικογένεια του Καρλ Άντονι Τάουνς, καθώς ο ψηλός των Τίμπεργουλβς, έχει χάσει την μητέρα του και άλλους έξι συγγενείς του από τον κορωνοϊό. Παράλληλα και ο πατέρας του νοσηλεύτηκε έχοντας προσβληθεί από τον ιό, αλλά τελικά την γλύτωσε.

Ο “CAT” μίλησε στο ESPN για το πως βιώνει την τραγική αυτή κατάσταση τονίζοντας ότι ακόμα ψάχνει απαντήσεις για το πως μπορεί να σώσει τους οικείους του.

“Χθες βράδυ δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και με ενημέρωσαν πως έχασα τον θείο μου. Νιώθω σαν να με έχει “χτυπήσει” η ζωή. Είδα πολλά φέρετρα τους τελευταίους επτά μήνες. Είχα πολλούς ανθρώπους, συγγενείς της οικογένειας μου ή της μητέρας μου που νόσησαν από τον κορωνοϊό.

Είμαι αυτός που ψάχνω ακόμα για απαντήσεις. Απαντήσεις για το πως μπορώ να βρω έναν τρόπο να τους κρατήσω υγιείς. Είναι μεγάλη η ευθύνη να κρατήσω την οικογένεια μου καλά ενημερωμένη και να κάνω τις κινήσεις που χρειάζονται για να μείνουν ζωντανοί”.

μέσα σε όλο αυτό το δράμα που ζει και φυσικά γεννάει απορίες για το πως θα κληθεί να παίξει μπάσκετ στην σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες, ο ίδιος θεωρεί ότι το άθλημα που αγαπάει μπορεί να αποτελέσει γιατρειά.

“Πάντα χαμογελούσα βλέποντας τη μαμά μου στη θέση της να χαίρεται να με βλέπει να παίζω. Θα είναι δύσκολο για μένα να αγωνιστώ, να πω πως θα αποτελέσει θεραπεία για μένα. Δεν πιστεύω πως το μπάσκετ θα είναι ξανά για μένα θεραπεία. Θα μου δώσει την ευκαιρία όμως να φέρω στη μνήμη μου τις καλές στιγμές που είχα”.

  • Γκόλντεν Στειτ - Νιου Γιορκ Νικς

    Νίκη των Νικς στο Σαν Φρανσίσκο

    Ανησυχία και πάλι για τον Ανουνόμπι στους Νικς. Σημαντική νίκη για παραμονή στην τετράδα π…
  • Μπακς - Σανς Λίλαρντ

    Μπακς – Σανς 140-129

    Με Πόρτις – Λίλαρντ οι Μπακς καθάρισαν τους Σανς, δίχως Γιάννη Αντετοκούνμπο. No Giannis, …
  • Τρίσταν Βούκσεβιτς

    Επίσημα «Μάγος» ο Βούκσεβιτς

    Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς ανακοινώθηκε από τους Ουίζαρντς. Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς αποχαιρέτησε τη…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…