Κεντρική NBA Τάουνς: “Έχω δει πολλά φέρετρα τους τελευταίους επτά μήνες”
NBA

Τάουνς: “Έχω δει πολλά φέρετρα τους τελευταίους επτά μήνες”

NBA

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς βιώνει μια τραγωδία, καθώς έχει χάσει πολλούς συγγενείς, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του από τον κορωνοϊό!

Η πανδημία έχει χτυπήσει βάναυσα την οικογένεια του εξαιρετικού σέντερ των Τίμπεργουλφς που στην αρχή της εποχής του κορωνοϊού είδε τη μητέρα του να πεθαίνει από επιπλοκές της υγείας της. Ο πατέρας του νοσηλεύτηκε επίσης, αλλά κατάφερε τελικά να βγει ζωντανός από το νοσοκομείο.

Τώρα ο Τάουνς είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει μία πολλά υποσχόμενη σεζόν με τη Μινεσότα, έχοντας συνολικά “αποχαιρετήσει” επτά συγγενείς του, όλους από τον COVID19:

“Πέρασα πολλά όλον αυτό το καιρό, προφανώς ξεκινώντας από τον θάνατο της μητέρας μου. Χθες έμαθα ότι πέθανε και ένας θείος μου. Αισθάνομαι ότι η ζωή με έκανε πιο σκληρό και ταπεινό” δήλωσε αρχικά ο Τάουνς, πριν προσθέσει στην συνέχεια:

“Έχω δει πολλά φέρετρα τους τελευταίους εφτά μήνες. Ξέρω πολύ κόσμο που έχει κορονοϊό, τόσο στην δική μου οικογένεια όσο και στην οικογένεια της μητέρας μου. Εγώ είμαι αυτός που ψάχνει απαντήσεις και προσπαθώ να κρατήσω ασφαλή την οικογένειά μου. Είναι μεγάλη ευθύνη για εμένα να κρατήσω την οικογένειά μου ενημερωμένη και να κάνω τις σωστές κινήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…