Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ρεβεγιόν με λίγους και καλούς, ψώνια με νέο κωδικό στο 13033 και το lockdown που παραμένει

Ρεβεγιόν με λίγους και καλούς, ψώνια με νέο κωδικό στο 13033 και το lockdown που παραμένει

koronoios italias

Άγνωστο παραμένει το πότε θα αρθεί το lockdown στη χώρα μας ενώ μοιάζει δεδομένο ότι θα δοθεί νέα παράταση, ευελπιστώντας στην κυβέρνηση να είναι η τελευταία και να ανοίξει σιγά – σιγά η αγορά ενόψει Χριστουγέννων.

Ήδη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χτες ψαλίδισε τις ελπίδες για άνοιγμα στις 7 Δεκέμβρη λέγοντας πως «δεν πρέπει να μιλάμε με ημερομηνίες αλλά με επιδημιολογικά στοιχεία». Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χτες μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πως στο τέλος της βδομάδας ο πρωθυπουργός θα απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες για το lockdown.

Φαίνεται πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι εντελώς διαφορετικά από τα προηγούμενα και θα μοιάζουν πολύ στο φετινό Πάσχα. Ακόμα και αν ανοίξουν τα καταστήματα, θα τα επισκεφτόμαστε με κάποιον κωδικό που θα προστεθεί στο 13033 ενώ δεδομένα θα συνεχίσει να υφίσταται η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ SMS 13033

Το ρεβεγιόν θα είναι «μαζεμένο» με μία ακόμα οικογένεια, χωρίς μουσικές και τραγούδια. Το μάξιμουμ των ατόμων που θα επιτραπεί ανά σπίτι θα είναι 9 με 10. Οι περιορισμοί θα υπάρχουν και οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί καθώς στο Μαξίμου δεν θέλουν επουδενί η χώρα να κατρακυλήσει προς τα πίσω με το που υπάρξει μερική άρση των μέτρων.

Τα ψώνια στα καταστήματα θα γίνονται κατά πάσα πιθανότητα με την προσθήση ενός νέου κωδικού στο 13033 ενώ θα εφαρμοστεί κατά βάση το μοντέλο click away με ψώνια από απόσταση και παραλαβή από το κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση τα φετινά Χριστούγεννα θα διαφέρουν πάρα πολύ σε σχέση με όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…