Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ρεκόρ καριέρας σε πόντους και δεκάδα στα ριμπάουντ για Ντέιβις

Ρεκόρ καριέρας σε πόντους και δεκάδα στα ριμπάουντ για Ντέιβις

Lavrio1312202

Ο Ντέβιν Ντέιβις ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Λαυρίου Megabolt, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση των 25 αγώνων του στη Stoximan Basket League. Είχε 23 πόντους μετά τους 19 στο φετινό ματς της Ρόδου. Εκτός όμως του ρεκόρ καριέρας που σημείωσε, κατάφερε να μπει και στην πρώτη δεκάδα των ριμπάουντερ της ομάδας της Λαυρεωτικής στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός είχε χθες έξι ριμπάουντ με τα οποία έφτασε τα 131 με το Λαύριο Megabolt και ξεπέρασε τον Μίλαν Μιλόσεβιτς που είχε 127 στη σεζόν 2018-19. Τον Βόσνιο θα προσπεράσει σύντομα και ο Σον Έβανς που έφτασε τα 125 ριμπάουντ.

Ο Έβανς μπήκε σε μία άλλη κορυφαία δεκάδα της ομάδας της Λαυρεωτικής στην κατηγορία. Είχε χθες 7/10 δίποντα και έφτασε τα 81, ξεπερνώντας τους Άσλεϊ Χάμιλτον (75), Κουίντον ΝτεΚόζι (76) και Μίλαν Μιλόσεβιτς (80).

Ακόμη ο Σον Έβανς με τα τρία επιθετικά ριμπάουντ που είχε χθες έγινε ο τέταρτος στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τα 52 και προσπέρασε τον Αντουέιν Ουίγκινς που είχε 50 στο Πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18.

Ρεκόρ καριέρας από τον Σαχπατζίδη

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης έκανε την πιο παραγωγική, επιθετικά, εμφάνιση της καριέρας του σημειώνοντας 16 πόντους. Το προηγούμενο ρεκόρ καριέρας του στη Stoiximan Basket League ήταν οι 10 πόντοι που σημείωσε ως παίκτης του Κόροιβου στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2017-18 στο Ρέθυμνο. Παράλληλα έφτασε ένα ριμπάουντ μακριά από το ρεκόρ καριέρας του, μαζεύοντας επτά.

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ έκανε με διαφορά την καλύτερη φετινή εμφάνιση του κάτι που αποτυπώνεται στους 20 βαθμούς που είχε στο ranking, ενώ στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές είχε συνολικά 13 βαθμούς.

Μένοντας στα δύο κλεψίματα, το Μεσολόγγι Baxi ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού στην ίδια επίδοση έμειναν το Περιστέρι κόντρα στον Ηρακλή και η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …