Κεντρική Basket League Άρης “Τα παιδιά έδειξαν προσωπικότητα, θα συζητήσω με την διοίκηση…”

“Τα παιδιά έδειξαν προσωπικότητα, θα συζητήσω με την διοίκηση…”

savvas kamperidis min 1536x980 e1605358328918

Για την νίκη επί της Λάρισας μίλησε στην ΕΡΤ3 ο κόουτς του Άρη, Σάββας Καμπερίδης. Συγκεκριμένα είπε:

“Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές δεν παρατήσαμε το παιχνίδι αλλά συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Για να κερδίσεις εκτός έδρας, πρέπει να βάλεις και τα μεγάλα σουτ κι εμείς τα βάλαμε. Τα παιδιά έδειξαν την προσωπικότητά τους, έδειξαν ότι τη διαθέτουν, έδωσαν και την ψυχή τους¨”.

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: “Η ομάδα έχει τρεις νίκες, είναι σημαντικό ότι κέρδισε εκτός έδρας παιχνίδι έπειτα από δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάει πολύ μπροστά, πορεύεται μέρα με τη μέρα. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα και το ξαναλέω ότι δεν έχουμε το περιθώριο να κοιτάμε πολύ μπροστά πέρα από το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Δεν έπαιξε ο Μιλόσεβιτς, χτύπησε και ο Ντραγκίτσεβιτς που είναι σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να γιατρέψουμε τις πληγές μας”.

Για το αν υπάρχει σκέψη να παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων, θέμα πάντως που δεν είναι “καινούριο”, ο ίδιος αφότου δεν απάνησε ξεκάθαρα, είπε: “Είναι κάτι που θα το συζητήσω με τη διοίκηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…