Κεντρική Β' Εθνική “Μακάρι να διαψευστώ, δύσκολα θα τελειώσει η Β’ Εθνική”

“Μακάρι να διαψευστώ, δύσκολα θα τελειώσει η Β’ Εθνική”

anagnostopoulos

Μόλις 3 παιχνίδια έχει δώσει η Αχαγιά΄82 στην Β’ εθνική έως τη στιγμή που η διοργάνωση διακόπηκε αναγκαστικά λόγω κορωνοϊού και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα αρχίσει η δράση.

Η Αχαγιά΄82 μετέχει στον 1ο όμιλο Νότου μαζί με 13 ακόμη ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να διεξαχθούν συνολικά 24 αγωνιστικές, οπότε και το μεγάλο ερωτηματικό που τίθεται είναι αν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Η «Match» μίλησε με τον πρόεδρο της Αχαγιάς΄82 Τάσο Αναγνωστόπουλο που δίνει τη δική του άποψη για το εν λόγω ζήτημα.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμη κι αν τον Ιανουάριο κάποια στιγμή γυρίσουμε στις προπονήσεις, από Φεβρουάριο και μετά θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια με την προϋπόθεση βέβαια ότι η πανδημία θα έχει οπισθοχωρήσει για τα καλά. Εγώ προσωπικά θεωρώ και μακάρι να διαψευστώ, ότι δεν θα τελειώσει η φετινή χρονιά, όπως ακριβώς συνέβη πέρυσι».

– Εκτιμάτε ότι ούτε με κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές μπορεί το πρωτάθλημα να τελειώσει;

«Δεν είμαστε επαγγελματικές ομάδες, οι αθλητές κάνουν κι άλλη δουλειά που δεν μπορούν να εγκαταλείπουν συχνά-πυκνά για να αγωνίζονται Τετάρτη-Κυριακή».

– Πως πιστεύετε ότι μπορεί να βγει οικονομικά η σεζόν;

«Εδώ κι αν μιλάμε για εφιάλτη. Οι χορηγοί που είναι οι βασικοί χρηματοδότες μας βιώνουν τα δικά τους προβλήματα, η κοινωνία ζει και κάνει το δικό της αγώνα για επιβίωση, πως άραγε θα επιβιώσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία;

Δεν υπάρχει καμία απολύτως απάντηση στο εν λόγω ερώτημα».

Πηγή: matchnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …