Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Η φετινή επίσκεψη των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για το Χριστοδούλεο”

“Η φετινή επίσκεψη των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για το Χριστοδούλεο”

XRISTODOULEIO2151220

Το Χριστοδούλειο επισκέφτηκαν για 13η συνεχόμενη χρονιά ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ και μοίρασαν δώρα στα κορίτσια του Ιδρύματος. Ο Πρόεδρος του ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφορίδης, τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα της φετινής επίσκεψης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Από την σημερινή επίσκεψη στο Χριστοδούλειο. Διακρίνονται από αριστερά ο κ.κ. Γιώργος Χριστοφάκης (πρόεδρος Χριστοδούλειου), Γιώργος Κονδύλης (γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ), Κώστας Αλεξανδρίδης (γενικός διευθυντής ΠΣΑΚ), Γιώργος Πανταζόπουλος (εκπρόσωπος Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ) και Παναγιώτης Βασιλόπουλος (εκπρόσωπος ΠΣΑΚ)

Το μπάσκετ έδωσε και φέτος το «παρών» στο Χριστοδούλειο για να μοιράσει δώρα στα κορίτσια του Ιδρύματος και κυρίως να εκφράσει την στήριξη και την συμπαράσταση στο πολύτιμο κοινωνικό έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων το οποίο λειτουργεί από το 1943.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Πανταζόπουλος και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Περιστερίου εκ μέρους του ΠΣΑΚ επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (15/12) τον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος. Παρέδωσαν στον πρόεδρο του Χριστοδούλειου κ. Γιώργο Χριστοφοράκη τα δώρα για τα κορίτσια και μετέφεραν τις ευχές του ελληνικού μπάσκετ για τις ημέρες των Εορτών.

«Είναι η 13η χρονιά που επισκεπτόμαστε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα», δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και τόνισε: «Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε όλη την αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στο Χριστοδούλειο. Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι άνθρωποι του Ιδρύματος ότι η κοινωνία σέβεται και εκτιμά την προσφορά τους στα κορίτσια του Ιδρύματος. Εύχομαι ανάλογη βοήθεια να υπάρχει όχι μόνο την περιόδο των Εορτών, αλλά σε όλη την διάρκεια του έτους. Εμείς το μπάσκετ σε ότι χρειαστεί το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, θα είμαστε εδώ και θα το βοηθήσουμε».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ που για πολλοστή χρονιά είναι κοντά μας», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του Χριστοδούλειου κ. Γιώργου Χριστοφοράκη, ο οποίος επισήμανε: «Η φετινή επίσκεψη για μας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί ζούμε δύσκολες μέρες. Είμαστε μια κλειστή δομή και ο κίνδυνος να πληγούμε από την πανδημία είναι μεγάλος. Τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες ενώ οι έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων είναι συνεχείς. Έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τον κορωνοϊό μακριά από τα σπίτια μας».

«Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι καλύτερα», συνέχισε ο κ. Χριστοφοράκης. «Εύχομαι, επίσης, πολλές επιτυχίες στο ελληνικό μπάσκετ. Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους».

«Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ συνεχίζουν για 13η χρονιά την προσπάθεια στήριξης του έργου του Χριστοδούλειου Ιδρύματος», δήλωσε ο κ. Γιώργος Πανταζόπουλος και υπογράμμισε: «Το μπάσκετ θέλει να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα και να βοηθάμε, κάτι που θεωρώ πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο. Προσπαθούμε ως μπάσκετ να ανταποδίδουμε στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα πιο αδύναμα μέλη της, την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ».

«Θεωρούμε ότι έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία η βοήθεια μας όταν η συγκυρία είναι δύσκολη όπως η κατάσταση με την πανδημία που ζούμε», σημείωσε ο πρόεδρος του Περιστερίου και εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …