Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης: “Θέλει προσοχή”

Πρίντεζης: “Θέλει προσοχή”

printezis

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι χρειάζεται πολύ προσοχή το παιχνίδι κόντρα στους Ισπανούς, οι οποίοι διαθέτουν ένα πολύ ταλαντούχο σύνολο.

“Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικά και τα δύο παιχνίδια που κερδίσαμε, γιατί προερχόμασταν από κάποιες μέτριες εμφανίσεις. Σίγουρα αυτό κάνει πιο δύσκολο το αυριανό παιχνίδι με τη Βαλένθια γιατί κατά τη γνώμη μου πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, σταθερότητα, συγκέντρωση, σοβαρότητα και να καταφέρουμε αν μπορέσουμε να κερδίσουμε άλλο ένα παιχνίδι για να συνεχίσουμε προς στον στόχο μας», τόνισε.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν απέναντι στη Βαλένθια; «Φέτος η Βαλένθια είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει αποκτήσει παίκτες υψηλού επιπέδου. Έχουν ταλέντο. Επίσης δεν παύει να είναι μία ισπανική ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να επιβάλει τον ρυθμό της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να πάμε πιο πολύ στο physical παιχνίδι, να είμαστε καλοί αμυντικά και να ελέγξουμε τον ρυθμό αν θέλουμε να έχουμε παραπάνω ελπίδες για να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς πώς θα περιορίσουν τη Βαλένθια, απάντησε: «Είναι αυτό που είπα. Έχει πολύ ταλαντούχους και ποιοτικούς παίκτες. Το ότι είναι πρώτη στη δημιουργία δεν έχει να κάνει μόνο με τους κοντούς, αλλά και με τους ψηλούς, οι οποίοι είναι πολύ καλοί εκτελεστές. Θέλει πολύ προσοχή, χρειάζεται καλή άμυνα και καλές επιστροφές για να μην μπορέσουν να βρουν ρυθμό επιθετικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…