Κεντρική Γ' Εθνική Πληρωμές κι “ευχαριστώ”

Πληρωμές κι “ευχαριστώ”

Η διοίκηση του Μίλωνα προχώρησε σε πληρωμές, δείχνοντας ότι βρίσκεται δίπλα στους προπονητές και παίκτες σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της πανδημίας, με τους Νίκο Ψυλέα και Νίκο Πέττα να ευχαριστούν τη διοίκηση εκ μέρους των αθλητών.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, ο αθλητισμός βρίσκεται στο σημείο μηδέν, με τους αθλητές να είναι αδρανείς και μπροστά στο φάσμα της αβεβαιότητας, τα σωματεία να βρίσκονται στο χείλος της διάλυσης, με τις ακαδημίες κλειστές και το άθλημά μας να περνά τις πιο δύσκολες ώρες της επιβίωσης του.
Μέσα σε αυτό το το πλαίσιο, η αισιοδοξία και η ελπίδα συνεχίζουν να υφίστανται όταν υπάρχουν σωματεία σαν τον Μίλωνα που κοσμεί το άθλημα και λειτουργεί σαν οικογένεια και πρότυπο στην πράξη, όχι στα λόγια.
Και ενώ όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Μίλωνας πλήττεται σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο, οι άνθρωποι του συλλόγου απέδειξαν για ακόμη μια φορά γιατί ο Μίλωνας είναι ένας ξεχωριστός Οργανισμός και είναι ευτυχία να είσαι μέλος του. Ο Μίλωνας λοιπόν και δίχως να τον υποχρεώνει κανείς πλήρωσε κανονικά σήμερα τον τρέχοντα μισθό σε αθλητές και στελέχη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους της ομάδας, τη διοίκηση του Μίλωνα και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Μιχάλη Σακελλαρίδη και τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο που τρέχουν το σύλλογο με επαγγελματισμό, όραμα και συνέπεια που ακόμη και ομάδες της Basket League θα ζήλευαν.
Με την ελπίδα να επανέλθουμε για προπονήσεις όλοι μας ,άμεσα και ασφαλείς, στα γήπεδα ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλη την οικογένεια του Μίλωνα και φυσικά του μπάσκετ.
Eκ μέρους της ομάδας
Νίκος Ψυλέας
Νίκος Πετάς»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Το παράδειγμα της Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή αποτελεί ομάδα-παράδειγμα στην εποχή του κορονοϊού, με την διοίκηση της ν…