Κεντρική Β' Εθνική Παράδειγμα τα Τρίκαλα! Προχώρησαν σε πληρωμές ενόψει Χριστουγέννων

Παράδειγμα τα Τρίκαλα! Προχώρησαν σε πληρωμές ενόψει Χριστουγέννων

trikala

Οι Ίκαροι Τρικάλων, κόντρα στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού και τη διακοπή των πρωταθλημάτων, πλήρωσαν τα μέλη του σταφ ενόψει των Χριστουγέννων, ενώ θα ακολουθήσουν και οι αθλητές.

Οι Θεσσαλοί στέκονται δίπλα στα μέλη της ομάδας κι ευελπιστούν στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση των Ικάρων Τρικάλων, σεβόμενη τον κόπο των ανθρώπων που τρέχουν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, προχώρησε σε πληρωμές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων όλων των μελών του σταφ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες σειρά θα πάρουν οι αθλητές έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να περιμένουμε την αρχή της αθλητικής δραστηριότητας με την βεβαιότητα πως με την επανεκκίνηση οι Ίκαροι θα βρουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει στις επιτυχίες.Η διοίκηση των Ικάρων Τρικάλων, σεβόμενη τον κόπο των ανθρώπων που τρέχουν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, προχώρησε σε πληρωμές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων όλων των μελών του σταφ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες σειρά θα πάρουν οι αθλητές έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να περιμένουμε την αρχή της αθλητικής δραστηριότητας με την βεβαιότητα πως με την επανεκκίνηση οι Ίκαροι θα βρουν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει στις επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Ο πίνακας των σκόρερ του 1ου Ομίλου της National League 1 ύστερα από 24 Αγωνιστικές Αναλλο…