Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παπαθεοδώρου: “Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας”

Παπαθεοδώρου: “Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας”

PAPATHEODOROU AEK

Η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό BCL χάνοντας στην Γαλλία από  την Σολέ, όπου δεν κατάφερε να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ακολούθησαν το πλάνο και για αυτό έχασαν.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη Σολέ για τη νίκη. Έπαιξε πιο δυνατά από εμάς. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Είχαμε ένα πλάνο αλλά η Σολέ πέτυχε εύκολα καλάθια, πήρε ριμπάουντ, έτρεξε στο transition. Είχε 58% στα δίποντα και γι αυτό άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε.

Σκοράραμε 43 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε 60 πόντους πριν την τέταρτη περίοδο, αλλά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον αντίπαλο. Χάσαμε εύκολα καλάθια και γι αυτό δεν ήμασταν έτοιμοι να σκοράρουμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Φυσικά η Σολέ είχε μεγάλο κίνητρο κόντρα σε εμάς και ήταν φυσικό, το ξέραμε. Στην αρχή τους αφήσαμε να σκοράρουν και ήμασταν εντελώς εκτός του πλάνου μας. Ξέραμε τι μπάσκετ παίζει η Σολέ. Είχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Ντιζόν, αλλά υπάρχουν μέρες που είναι δύσκολο να κάνεις όσα σχεδιάζεις.

Ο Τζόουνς είναι καλός παίκτης. Φέτος είναι περίεργη κατάσταση. Δεν είχαμε τον Σλότερ και τον Λοτζέσκι σήμερα. Η Σολέ είχε τον Τζόουνς. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα. Ο όμιλος είναι ανοιχτός. Όλοι μπορούν να παίξουν με όλους. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να προκριθούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…