Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παπαθεοδώρου: «Έχουμε δημιουργήσει πολύ καλό ρόστερ»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε δημιουργήσει πολύ καλό ρόστερ»

ilias papatheodorou aek

Η ΑΕΚ πέρασε από το Ιβανώφειο και πανηγύρισε ακόμη μία νίκη φέτος. Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το ματς στάθηκε στην άμυνα, ενώ σημείωσε ότι φέτος έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό ρόστερ.

Αναλυτικά:

«Πήραμε μια ακόμα σημαντική νίκη εκτός έδρας επί ενός αντιπάλου που σεβόμαστε πάρα πολύ. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό ρόστερ και ένα κράμα έμπειρων ξένων και Ελλήνων παικτών με ποιότητα και καλή λειτουργία. Μετά το δέκατο λεπτό ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας δεν αφήσαμε τον Ηρακλή να εκτελέσει με τον τρόπο που θέλει και αφού περιορίσαμε τα λάθη μας μετά το πρώτο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση και ελέγξαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Η βάση ήταν η άμυνά μας, η πολύ καλή μας άμυνα για 35 λεπτά, με εξαίρεση το τελευταίο 5λεπτο που ο Ηρακλής άλλαξε το σχήμα του πήγε σε πιο γρήγορες επιθέσεις για να μειώσει τη διαφορά και δεχτήκαμε κάποιους πόντους που δεν μας στοίχισαν. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνισή τους και τον τρόπο που λειτουργούν μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όπως και σήμερα. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, που έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή έχουν όλα τα στοιχεία για να κάνουν μια καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα βήμα βήμα και να είναι και πάλι ο Ηρακλής ένα μέγεθος στην ελληνική Α1».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…