Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Λοβ (vid)

ΠΑΟΚ: Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Λοβ (vid)

love

Με ένα άκρως ιδιαίτερο μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media θέλησε να ευχηθεί στους φίλους του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, ο Ζερμέιν Λοβ, για τα Χριστούγεννα.

Ο γκαρντ του Δικεφάλου του Βορρά, στο βίντεο του μεταξύ άλλων υπογραμμίζει το διαφορετικό της φετινής χρονιάς λόγω της πανδημίας, ωστόσο είναι αισιόδοξος  καλώντας τον κόσμο να βρίσκει το καλό μέσα από αυτή την κατάσταση.

«Είμαι ο Ζερμέιν Λοβ, Καλά Χριστούγεννα σε όλους, χαρούμενες γιορτές. Σας δίνω πολλή αγάπη, πολλή χαρά και ευτυχία κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Είναι για όλους δύσκολα αυτή την εποχή με τον Covid και τους περιορισμούς που υπάρχουν. Να συνεχίσετε να βρίσκετε το καλό μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, να δείχνετε αγάπη και απλά να το απολαμβάνετε. Ξέρω πολύ καλά ότι με τους περιορισμούς που υπάρχουν είναι δύσκολο να είστε με τις οικογένειες σας. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς, τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να είμαστε με τις οικογένειες μας αυτή τη στιγμή. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ και δείχνουμε όλη μας την αγάπη , κι αυτό που ακολουθεί είναι από την οικογένεια μου και εμάς», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Λοβ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…