Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Οι ευχές και η ΑΜΚ της ΚΑΕ!

ΠΑΟΚ: Οι ευχές και η ΑΜΚ της ΚΑΕ!

45 0

Μαζί με ένα ξεχωριστό μήνυμα συνδύασε της ευχές της για την νέα χρονιά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς στην ανακοίνωση της γνωστοποίησε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει με το νέο έτος. Ο Δικέφαλος καλεί τους απανταχού ΠΑΟΚτσίδες να λάβουν μέρος στην ΑΜΚ, τονίζοντας ότι “ήρθε η ώρα να μετρηθούμε”.

Αναλυτικά:

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου, τα μέλη της Διοίκησης, το αγωνιστικό τμήμα και τα στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εύχονται υγεία σε όλο τον κόσμο και ότι καλύτερο για το 2021. Το χρειαζόμαστε.

Περάσαμε άλλωστε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας, χάσαμε αγαπημένους συγγενείς και φίλους, φτάσαμε στα όριά μας, αλλά είμαστε εδώ και παλεύουμε. Για την καθημερινότητα, για τους δικούς μας ανθρώπους και φυσικά για τον ΠΑΟΚ, την μεγάλη μας αγάπη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όλους εκείνους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που ενώ γνώριζαν ότι ήταν ελάχιστες οι πιθανότητες να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο, αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας.

Πρέπει όμως να μνημονεύσουμε και όσους δεν το έκαναν, είτε γιατί ήθελαν αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα, είτε επειδή είχαν δεύτερες σκέψεις και δεν έκαναν την κίνηση. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και ο καθένας έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έκφρασης και στήριξης προς την ομάδα.

Τις πρώτες ημέρες του 2021, ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, από όλο τον κόσμο.

Δεν το κάνουμε για εμάς, αλλά για την ομάδα μας. Την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Την ομάδα που μας χάρισε χιλιάδες συναισθήματα, χαρές, λύπες, δύο Ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά και πολλά δύσκολα χρόνια.

Την ομάδα που μας κράτησε στα δύσκολα. Στα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαιρικού τμήματος, το μπάσκετ δημιούργησε μία νέα και πολύ δυναμική γενιά ΠΑΟΚτσήδων.

Την ομάδα που χρειάζεται αυτή την στιγμή την ουσιώδη, ειλικρινή και χωρίς δεύτερες σκέψεις συμπαράσταση όλων μας.

Τη στήριξη όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, όπου κι αν βρίσκεται ο κάθε ένας από μας. Σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν χτυπάει η καρδιά του για τον ΠΑΟΚ.

Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στους εαυτούς μας, αλλά και σε αυτούς που μας έκαναν ΠΑΟΚ.

Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι μπορεί να κάνει ο κάθε ένας από εμάς για τον ΠΑΟΚ.

Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε.

Και επειδή σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…