Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Mε Μαργαρίτη κόντρα στην Λάρισα

ΠΑΟΚ: Mε Μαργαρίτη κόντρα στην Λάρισα

vaggelis margaritis paok aek

Ευχάριστα είναι τα νέα στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάσταση του Βαγγέλη Μαργαρίτη, καθώς ο έμπειρος παίκτης έβγαλε κανονικά την σημερινή (8/12) – τελευταία – προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Λάρισα, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Κώστα Μέξα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, τονίζοντας ότι θα είναι διαφορετικό από εκείνο που είχαν κερδίσει για το κύπελλο, και ότι κλειδί θα είναι η επιβολή του ρυθμού τους.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα την οποία την γνωρίζουμε και την έχουμε αντιμετωπίσει. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τον αγώνα Κυπέλλου, ωστόσο, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο τρόπο σκέψεις που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και στις άκρες του παρκέ. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, όσο αυτό είναι δυνατό πιο γρήγορα, σεβόμενοι όμως την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έχει η ομάδα της Λάρισας για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…