Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Τα 500 παιχνίδια Ευρωλίγκας, η κληρονομιά και το μυστικό της επιτυχίας! (vid)

Ολυμπιακός: Τα 500 παιχνίδια Ευρωλίγκας, η κληρονομιά και το μυστικό της επιτυχίας! (vid)

vasilis spanoulis olympiakos maccabi

O Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Τρίτης με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε έφτασε τα 500 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν ένα βίντεο-αφιέρωμα στο Ερυθρόλευκο επίτευγμα. Στο βίντεο μιλούν οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, και αναφέρονται στην τιμή του να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού, την κληρονομιά που αφήνουν οι Πειραιώτες, αλλά και το… μυστικό της επιτυχίας.

Αναλυτικά:

O Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: «Τα 500 παιχνίδια στην Euroleague για τον Ολυμπιακό, είναι σπουδαίο επίτευγμα. Σημαίνει πολλά για την ομάδα μας το να αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο για τόσα πολλά χρόνια, το να έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους στα τελευταία 12-13 χρόνια. Μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι τιμή για τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Euroleague, αλλά παράλληλα είναι και τιμή για την διοργάνωση να έχει τον Ολυμπιακό στις τάξεις της. Για οποιονδήποτε υπήρξε μέρος αυτής της διαδικασίας, ήταν τιμή του».

Ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλο αντίκτυπο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δείξαμε σε όλους πως μπορούμε να επιτύχουμε χωρίς το μεγάλο μπάτζετ, αλλά με μεγάλη χημεία και καθορισμένους ρόλους, με το να είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Πάντα πίστευα πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο, το οποίο έμοιαζε ακατόρθωτο».

Από την μεριά του, ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: «Η κληρονομιά που αφήνει ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο οι τίτλοι, είναι οι οπαδοί, είναι η νέα γενιά που ακολουθεί την ομάδα. Σημαίνει πολλά για εμένα να βρίσκομαι εδώ και να αγωνίζομαι για την ομάδα για τόσα πολλά χρόνια και να βοηθάω την ομάδα να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …