Κεντρική Basket League Άρης Oι πιστωτές “φρενάρουν” τα έσοδα του Άρη και “φέρνουν” προβληματισμό στο αγωνιστικό τμήμα

Oι πιστωτές “φρενάρουν” τα έσοδα του Άρη και “φέρνουν” προβληματισμό στο αγωνιστικό τμήμα

aris1

Το τελευταίο διάστημα το οικονομικό “καίει” στον Άρη. Εχουν γίνει συζητήσεις με αθλητές της ομάδας και από τους “κίτρινους” μεταφέρθηκε πως το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν πληρωμές. Στον Άρη περιμένουν έσοδα από τα τηλεοπτικά αλλά εμφανίστηκε ένα σημαντικό “αγκάθι”.

Αυτό γιατί πιστωτές που έχουν λαμβάνειν χρήματα, έχουν “φρενάρει” την διαδικασία μέσω του ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να πάρουν μέρος των οφειλομένων. Αυτή η πράξη τους έχουν δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα του Άρη και στην κάλυψη των υποχρεώσεων στο αγωνιστικό τμήμα.

Ετσι θα πρέπει να γίνει συμφωνία με τους πιστωτές, ώστε να βάλουν νερό στο κρασί τους και να “έρθουν” τα έσοδα στην ΚΑΕ, καθώς με τα τωρινά δεδομένα, δεν μπορούν να γίνουν άμεσα πληρωμές μέσω των τηλεοπτικών. Η λύση αναζητείται, την ίδια ώρα που ο προβληματισμός στο αγωνιστικό τμήμα “μεγαλώνει” ακόμη περισσότερο μετά από αυτή την ενέργεια των πιστωτών. Την Πέμπτη η ομάδα είχε ουσιαστικά χαλάρωμα και την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση, στην οποία το ζητούμενο είναι όλα να κυλήσουν ομαλά καθώς ακολουθεί  το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…