Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο Σφαιρόπουλος αυτή τη φορά χαμογέλασε

Ο Σφαιρόπουλος αυτή τη φορά χαμογέλασε

giannis sfairopoulos

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε ακόμα ένα παιχνίδι της φετινής Euroleague σε οριακό σημείο, αλλά αυτή τη φορά χαμογέλασε στο τέλος. Οι Ισραηλινοί νίκησαν την Μπασκόνια στη Βιτόρια, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να χαμογελάει μετά από καιρό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει δει πολλές φορές την ομάδα του να χάνει αγώνες στο τέλος, αλλά αυτό δεν επαναλήφθηκε χθες. Η Μακάμπι επικράτησε της Μπασκόνια στη Βιτόρια, με την άμυνά της να έχει καθοριστικό ρόλο.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κάναμε πολύ καλή δουλειά, ειδικά στην άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια καλή επιθετική ομάδα, που μπορεί να φτάσει εύκολα στο καλάθι με διάφορους τρόπους. Εμείς ξέραμε πως χωρίς καλή άμυνα δεν θα είχαμε τύχη να κερδίσουμε. Γι’ αυτό συγχαίρω τους παίκτες μου που ακολούθησαν το πλάνο μας. Πιστεύω πως κάναμε το καλύτερο αμυντικό μας παιχνίδι φέτος. Στην τελευταία περίοδο, που συνήθως στην έδρα της η Μπασκόνια είναι πιο παραγωγική, δεχτήκαμε μόλις 9 πόντους. Στην επίθεση παίξαμε έξυπνα και ελέγξαμε τον ρυθμό. Είχαμε χάσει έξι από τα οκτώ παιχνίδια μας ως τώρα στο τέλος, αλλά αυτή τη φορά τα κάναμε όλα σωστά στις κρίσιμες στιγμές”, τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…