Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ο Κολοσσός δεν πρόλαβε την ένσταση λόγω… ριπλέι! Τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα

Ο Κολοσσός δεν πρόλαβε την ένσταση λόγω… ριπλέι! Τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα

turner buzzer 0

Ένα νέο κομμάτι στο ελληνικό μπάσκετ φαίνεται ότι έχει ανοίξει μετά την ένσταση του ΠΑΟΚ κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ, όπου και δικαιώθηκε. Συγκεκριμένα, στις σημερινές αναμετρήσεις ακολούθησαν οι Λάρισα στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, και ο Κολοσσός, κόντρα στον… ΠΑΟΚ.

Μόνο που το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα της Ρόδου δεν κατέθεσε ένσταση μέσα στα 15 λεπτά που μένουν για να κλείσει το φύλλο αγώνα, λόγω… ριπλέι. Συγκεκριμένα, δεν υπήρχε διαθέσιμο ριπλέι ώστε να δουν την φάση έγκαιρα για να κατατεθεί η ένσταση.

Ωστόσο, ο κανονισμός προϋποθέτει ένσταση πριν κλείσει το φύλλο αγώνα, ώστε να υπάρξει επανάληψη του από την αρχή, με τους Ροδίτες να έχουν ακόμα το δικαίωμα εντός 48 ωρών να καταθέσουν ένσταση, ώστε να επαναληφθούν τα τελευταία  7”, αυτά που απέμεναν δηλαδή στην φάση για την οποία διαμαρτύρονται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι άπαντες στις τάξεις του Κολοσσού “βράζουν”, και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κυνηγήσουν την υπόθεση, ανεξάρτητα από το τι είδους αποτελέσματα θα έχουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…