Κεντρική NBA Ο Αντετοκούνμπο στο νέο σποτ κατά της πανδημίας! (vid)

Ο Αντετοκούνμπο στο νέο σποτ κατά της πανδημίας! (vid)

giannis20mask

H Κυβέρνηση έδωσε στην δημοσιότητα το νέο σποτ της κατά της πανδημίας του κορωνοϊού στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο MVP του ΝΒΑ παρομοιάζει την ομαδική δουλειά που χρειάζεται για να έρθουν τα αποτελέσματα στο μπάσκετ, με την μάχη κατά της πανδημίας η οποία πρέπει να είναι και αυτή ομαδική.

«Οι νίκες ξεκινούν από την άμυνα. Όλοι οι προπονητές στον κόσμο αυτό θα σου πουν. Ένας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο, ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις. Πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι.

Έχω μάθει να κοιτάω τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω μ’ έναν αντίπαλο που είναι αόρατος. Δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει. Τι ξέρω εγώ; Είμαι 25 χρόνων, είμαι ένας μπασκετμπολίστας. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι αυτοί που αγαπάμε, είναι το γήπεδό μας. Η ζωή είναι το γήπεδό μας. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται και τον νικάμε. Και στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP», αναφέρει στο βίντεο ο “Greek Freak”.

Το βίντεο ανάρτησε στα social media του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαριστώντας τον για  την συμμετοχή του γράφοντας:

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον @Giannis_An34 που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, “παίζουμε άμυνα” και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…