Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Ναι» από λοιμωξιολόγους για να ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής με click away

«Ναι» από λοιμωξιολόγους για να ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής με click away

3042740

Οι παράγοντες που στρέφουν τους λοιμωξιολόγους στην παράταση των κλειστών καταστημάτων και στο άνοιγμά τους με το σταγονόμετρο είναι τρεις: α) το επιδημιολογικό αποτύπωμα της χώρας, το οποίο σε πολλές περιοχές της χώρας παραμένει βαρύ, β) η αδυναμία αποσυμπίεσης του ΕΣΥ και ο υψηλός αριθμός των διασωληνωμένων και γ) το αρνητικό crash test με τα εποχικά καταστήματα, καθώς παρατηρήθηκαν ουρές και μεγάλες αναμονές, δημιουργώντας εικόνες συνωστισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή έδωσε το πράσινο φως για τα κομμωτήρια και τα συνοικιακά βιβλιοπωλεία, ενώ τάχθηκε κατά του ευρύτερου ανοίγματος του λιανεμπορίου, που θα λειτούργησει ώστοσο όπως φαίνεται με click away.

Όλα με ημερομηνία που θα αποφασιστεί από τον πρωθυπουργό. Σε κάθε περίπτωση οι ανακοινώσεις για το τι θα ισχύσει το επόμενο διάστημα θα γίνουν από την κυβέρνηση την Παρασκευή.

Προηγήθηκε μια ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας σύμφωνα με την οποία, μετά από επικοινωνία που είχαν με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη τους ανέφερε ότι τα κομμωτήρια θα ανοίξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης με νεότερη δήλωσή του είπε ότι «Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση αλλά κακώς έκανε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση», είπε στον ALPHΑ 989.

Πώς λειτουργεί το click away
– Γίνεται ηλεκτρονική παραγγελία του προϊόντος

– Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν

– Με το αποδεικτικό παραγγελίας-πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…