Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς: “Άνευ προηγουμένου η αντιπαλότητα του ΠΑΟΚ με τον Άρη”

Μπιτς: “Άνευ προηγουμένου η αντιπαλότητα του ΠΑΟΚ με τον Άρη”

beech paok

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (13/12) τον Άρη στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Μπο Μπιτς μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στους “κίτρινους” και την βαριά φανέλα τους, αλλά και την έλευση του Άρη Λυκογιάννη στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Παιχνίδι 7ο

Εναντίον του Άρη, 13/12/2020

Είναι η ώρα του ντέρμπι! Και όχι, δεν εννοώ το ντέρμπι του Kentucky, Emma!

Έρχεται η μέρα του παιχνιδιού με τον Άρη!!! Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ, μία ιστορική ομάδα του στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η ιστορία της αντιπαλότητας είναι άνευ προηγουμένου. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τους οπαδούς από κάθε πλευρά. Είναι μεγαλύτερο από το ΜΕΓΑΛΟ. Και πιστέψτε με, εμείς ως παίκτες καταλαβαίνουμε το μέγεθος του παιχνιδιού. Το να παίζεις με αυτούς τους αντιπάλους σου είναι αυτό για το οποίο ζούμε ως αθλητές. Ο ανταγωνισμός βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, η προσοχή στις λεπτομέρειες, ο κόσμος φωνάζει μετά από κάθε φάση και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα και χωρίς τους οπαδούς στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, η ενέργεια του παιχνιδιού θα είναι διαφορετική επειδή είναι ένα παιχνίδι αυτής της αντιπαλότητας.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Άρη. Παίζουν καλά ως ομάδα τον τελευταίο καιρό, και για να προσθέσουμε στις δυσκολίες έχουμε έναν νέο προπονητή, τον κόουτς Λυκογιάννη. Μερικά από τα παιδιά μας έχουν συνεργαστεί μαζί του κι αυτό βοηθά στη μετάβαση ώστε να γίνει ευκολότερη για όλους μας. Βοηθώντας ο ένας τον άλλον να φτάσουμε στην ίδια σελίδα εγκαίρως για το παιχνίδι αύριο.

Οι τελευταίες προπονήσεις ήταν καλές και πολύ επικεντρωμένες σε πράγματα. Ως ομάδα εμείς και ο κόουτς Λυκογιάννης πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό πλάνο παιχνιδιού για να κερδίσουμε το ντέρμπι της Κυριακής.

Ετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα Κυριακή στη μεγαλύτερη αντιπαλότητα της Θεσσαλονίκης. Τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Ξέρετε πως πάει. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα.

#BeechBlog»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…