Κεντρική Λάρισα Μούρτος: “Σε πρώτο πλάνο η υγεία, το μπάσκετ έρχεται μετά”

Μούρτος: “Σε πρώτο πλάνο η υγεία, το μπάσκετ έρχεται μετά”

mourtos larisa blog

Η Λάρισα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δράση μετά από τα πάρα πολλά χτυπήματα κορωνοϊού και μεγάλο διάστημα απραξίας, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό στην Ρόδο. Ο Σπύρος Μούρτος μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα με την πανδημία, τονίζοντας ότι μέσα από αυτά αντιλήφθηκαν ότι σε πρώτο πλάνο είναι η υγεία των αθλητών και μετά έρχεται το μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,

Επιτέλους αγωνιστική δράση. Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και εμείς ως παίκτες – επιτελείο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Οι δύο πρώτες αγωνιστικές μας έφεραν αντιμέτωπους με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, εκεί όπου δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας.

Τα παιχνίδια αυτά μας βοήθησαν να παρατηρήσουμε τις αδυναμίες μας και να εργαστούμε πάνω σε αυτές, έτσι ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι στις επόμενες προκλήσεις και να πάρουμε τις απαραίτητες νίκες που θα μας οδηγήσουν στο στόχο μας.

Με το πέρασμα των εβδομάδων συνειδητοποίησα πως πέραν από το αγαπημένο μας άθλημα, σε πρώτο πλάνο μπαίνει η υγεία των αθλητών, του επιτελείου, αλλά και των πολιτών.

Στην ομάδα αντιμετωπίσαμε πολλά περιστατικά covid-19, τα οποία μας βοήθησαν να αντιληφθούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Το θετικό που βγήκε από τη «μάχη» είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς και επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα της Basket League με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό της Ρόδου.

Την περσινή περίοδο πήραμε δύο σημαντικές νίκες, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν ιδιαιτερότητες τις οποίες όλοι γνωρίζουμε. Η γηπεδούχος ομάδα έχει γευτεί μόλις μία επικράτηση σε πέντε ματς και θα μας πρεσάρει αρκετά μέσα στην έδρα της, εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να εμφανίσουμε την ποιότητα που διαθέτουμε στο παρκέ και να φτάσουμε στο πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς.

Τα λέμε την ερχόμενη εβδομάδα, πριν το πρώτο ματς στην έδρα μας

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…