Κεντρική Λάρισα Mούρτος: “H προσθήκη του Μπέρι ανεβάζει τις απαιτήσεις”

Mούρτος: “H προσθήκη του Μπέρι ανεβάζει τις απαιτήσεις”

mourtos larisa blog

Να γίνει το διπλό επί του ΠΑΟΚ εφαλτήριο για την συνέχεια του πρωταθλήματος θέλει ο Σπύρος Μούρτος για την Λάρισα αρχής γενομένης στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (12/12). Παράλληλα, ο παίκτης των Θεσσαλών μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην προσθήκη του Μπέρι, τονίζοντας ότι ανεβάζει τις απαιτήσεις για την συνέχεια.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για εμάς επιβάλλεται να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Σε μία δύσκολη έδρα μπορέσαμε να πάρουμε μία νίκη η οποία μας δίνει ψυχολογία και ώθηση αφού ελάχιστες ομάδες θα καταφέρουν κάτι αντίστοιχο μέσα στο «ΠΑΟΚ Sports Arena».

Η φάση του Παπαδάκη με τον Ουέμπ μπαίνει στα καλύτερα στιγμιότυπα του «μαραθωνίου» ως τώρα, όμως είναι κάτι παραπάνω από μία εντυπωσιακή έμπνευση. Ήταν μία φάση που δουλεύεται στην προπόνηση από τον Λίνο Γαβριήλ και τους συμπαίκτες μου.

Πλέον, γίνεται ξεκάθαρο σε όλους το γεγονός ότι διαθέτουμε ποιότητα ως ρόστερ και με την προσθήκη του Μπέρι ανεβαίνουν οι απαιτήσεις μας.

Η δουλειά μέσα στις προπονήσεις πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και για να καρπωθούμε ολοκληρωτικά τη γλυκιά «γεύση» της επικράτησης στη Θεσσαλονίκη, καλούμαστε να λυγίσουμε την αντίσταση του Ιωνικού μέσα στην έδρα μας για την έβδομη αγωνιστική της Basket League.

Ο κόσμος μας απουσιάζει λόγω των συνθηκών με τον Covid-19, όμως στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης νιώθουμε πάντοτε άνετα, διότι είναι το σπίτι μας. Τα λέμε την ερχόμενη εβδομάδα, πριν το δύσκολο ματς με τον Άρη στην έδρα μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…