Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μουράτος: “Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο”

Μουράτος: “Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο”

mouratos

Το Λαύριο έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα μετρώντας τρεις ήττες στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει και αύριο (5/12) αντιμετωπίζει δύσκολο έργο κόντρα στο Περιστέρι στο “Ανδρέας Παπανδρέου”.  Ο Βασίλης Μουράτος μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ έκανε ειδική αναφορά στην ήττα από τον Ιωνικό η οποία τους στενοχώρησε πολύ.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους,

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό ήρθε ένα αποτέλεσμα, που μας στενοχώρησε όλους. Ήταν μία διδακτική ήττα. Όμως, αυτό το ματς πέρασε πια και από δω και μπρος θέλουμε να «αλλάξουμε πρόσωπο» ώστε στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος να έρθουν οι νίκες.

Η ομάδα έχει προπονηθεί πάρα πολύ καλά, σε υψηλή ένταση και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμη καλύτερη ενόψει μάλιστα της κρίσιμης εβδομάδας που έχουμε μπροστά μας αρχής γενομένης με το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Πιστεύω πως έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα, θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό και να αποδείξουμε ότι δεν μας αξίζει το 0-3 (νίκες-ήττες) που ξεκινήσαμε φέτος.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Εμείς οφείλουμε να τα «δώσουμε όλα» στα τρία κομβικής σημασίας παιχνίδια (Περιστέρι BC, Άρης, Μεσολόγγι) που καλούμαστε να αγωνιστούμε και να πετύχουμε τις πρώτες μας νίκες!

Καλή αγωνιστική σε όλους!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Η νοοτροπία ήταν εκεί και το κρατάμε αυτό»

Στην θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Λαυρίου αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Ικανοποιημένος α…