Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μουράτος: “Να δώσουμε το 100% κόντρα στο Μεσολόγγι”

Μουράτος: “Να δώσουμε το 100% κόντρα στο Μεσολόγγι”

Μουράτος

Το Λαύριο μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε δύο νίκες κόντρα σε Περιστέρι και Άρη. Ο Βασίλης Μουράτος μέσα από το blogτου στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη και να δώσει το 100% κόντρα στο Μεσολόγγι.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα! Προερχόμαστε από μια -δεύτερη σερί- μεγάλη νίκη απέναντι στον ΑΡΗ! Παρόλα αυτά παραμένουμε άπαντες προσγειωμένοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον επόμενό μας αντίπαλο!

Οι υποχρεώσεις μας δε σταματούν, έχουμε αύριο μια πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα μας απέναντι στο Μεσολόγγι με μοναδικό στόχο να δώσουμε το 100%, ώστε να συνεχίσουμε με νίκες στη Basket League.

Το νεοφώτιστο Μεσολόγγι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις σημαντικές νίκες, έχει ένα πολύ καλό σύνολο και βγάζει πολύ ενέργεια στο παρκέ. Γι’ αυτό είναι σημαντικό για μας να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να παίξουμε όπως έχουμε προετοιμαστεί.

Θέλουμε να «κλείσει» με νίκη αυτή η δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα και ο κύκλος των τριών κομβικών παιχνιδιών και πιστεύω ότι μένοντας προσηλωμένοι σε ότι έχουμε πει και ακολουθώντας το πλάνο θα τα καταφέρουμε!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …