Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μίροτιτς: “H Ευρωλίγκα έχει αρχίσει να μοιάζει με το ΝΒΑ” (vid)

Μίροτιτς: “H Ευρωλίγκα έχει αρχίσει να μοιάζει με το ΝΒΑ” (vid)

Μίροτιτς Μπαρτσελόνα

Αφιέρωμα στον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Μίροτιτς, έκανε η Ευρωλίγκα, με τον φόργουορντ των Καταλανών μεταξύ άλλων να τονίζει ότι η διοργάνωση πλέον έχει αρχίσει να μοιάζει με το ΝΒΑ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ευρώπη, αλλά και τους στόχους των Μπλαουγκράνα την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Για την επάνοδο του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Η Αμερική μου έδωσε πολλά καλά πράγματα, αλλά σαν παίκτης ήθελα ένα μεγαλύτερο ρόλο και μια ομάδα. Ήταν μια καλή επιστροφή. Πιστεύω ότι προσαρμόστηκα γρήγορα, όντας μακριά από την Euroleague και παίζοντας στο NBA για 5-6 χρόνια. Δεν είναι εύκολο να γυρνάς και να παίζεις καλά από την πρώτη σεζόν».

Για τις ομοιότητες Euroleague και NBA: «Η Euroleague έχει ξεκινήσει να μοιάζει στο NBA. Οι θέσεις έχουν χαμηλώσει και το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο. Οι ψηλοί έχουν γίνει ευκίνητοι και τους αρέσει το pick&pop και το να παίζουν με πρόσωπο. Επομένως, το μπάσκετ αλλάζει και εδώ».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εδώ στην Βαρκελώνη το μπάσκετ έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ και τόσο γρήγορα που ο κόσμος θέλει να δει επιτυχίες στο άθλημα. Όταν παίζει στην Μπαρτσελόνα πάντα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Πρέπει να κερδίσεις ή τουλάχιστον να είσαι 100% ανταγωνιστικός. Οι προσδοκίες φέτος πιστεύω είναι υψηλότερες σε σχέση με πέρσι. Εμείς είμαστε πεινασμένοι και ενθουσιασμένοι και είμαι σίγουρος πως θα το αποδείξουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…